Ben je toe aan een nieuwe zonnewering?

Als je een zonnewering hebt, moet het doek om de zoveel tijd vervangen worden. Door de felle zon verkleurt het doek, en door weersomstandigheden loopt het soms schade op. Vaak is het echter zo dat het mechaniek van het zonneweringssysteem nog een tijd lang mee kan gaan. Je hebt dan genoeg aan een nieuw doek. Dat kun je kopen op zonneschermdoek.nl. Een nieuwe zonweringsdoek is een stuk goedkoper dan een hele nieuwe zonnewering en is bovendien zelf gemakkelijk te monteren. Daarmee bespaar je dus veel geld en moeite.

Kies je favoriete kleur

Naast de lage prijs – die op zonneschermdoek.nl overigens nog een stuk lager is dan bij de concurrenten – heeft het vervangen van een zonneschermdoek nog andere voordelen. Zo kun je kiezen uit meer dan zeventig kleuren en verschillende patronen voor je nieuwe zonnewering. Daarmee kun je altijd wel een kleur vinden die goed staat bij je inrichting en waar je op een vrolijke manier onder kunt zitten. De doeken, die zonder uitzondering van Tibelly zijn, zijn van hoge kwaliteit en blijven lang kleurvast. Daarmee kun je dus weer flink wat zomers voort.

Eenvoudig besteld, snel in huis

Het bestellen van een nieuwe zonweringsdoek is zeer eenvoudig. Allereerst kies je een maat en een kleur van het doek. Let op: wil je een gestreept doek, dan betaal je iets meer per vierkante meter stof. Nadat je je favoriete kleur en patroon hebt uitgekozen, kun je de maat van het doek aangeven. Die wordt dan zeer precies op maat gesneden, dus zorg ervoor dat je het mechaniek goed opmeet. Hierna krijg je meteen de prijs te zien van het nieuwe doek. Ben je daarmee akkoord, dan kun je veilig betalen via internet en krijg je het doek al binnen tien werkdagen bij je thuis gestuurd.