Fotolijsten kopen online de trend

Fotolijsten kopen online is de afgelopen jaren heel erg populair geworden. Daarnaast is het kopen van fotolijsten in ‘fysieke’ zaken ook nog altijd populair. Logischerwijs zijn de verkoopaantallen van fotolijsten in winkels wel wat teruggelopen door de komst van de webshops. Waarom fotolijsten kopen online populair is, vertel ik je vandaag in onze blog op My House and Garden.

Fotolijsten kopen online

Fotolijsten kopen online is dus een echte trend. Afgelopen jaar werden er meer dan twintig procent nieuwe fotolijstjes aangeschaft via het internet. Simpel bestellen en, in sommige gevallen, binnen een paar dagen in huis. Vooral in het ‘simpel bestellen’ zit waarschijnlijk de reden voor de toename in verkoop van fotolijsten. Zoals ik al zei kun je gewoon vanuit huis de fotolijsten bestellen. Uit je stoel, achter je computer. Gemak dient de mens en dat blijkt ook uit het fotolijsten kopen online.

De prijzen

Een andere reden voor het toegenomen aantal fotolijsten die via het internet aangeschaft zijn, is de prijs van deze artikelen. Net als menig ander product dat via het internet te kopen is, is de prijs van een fotolijst op het wereld wijde web een stuk lager dan de prijs van hetzelfde product in de winkel (met een winkel bedoel ik in dit geval niet een online winkel, maar een zaak in bijvoorbeeld het stadscentrum of winkelcentrum).

Versterkt elkaar

Ergens lijkt het er ook wel weer op alsof de verkoop van fotolijsten via het internet en in real-life elkaar versterkt. De fotolijsten die offline worden gekocht, worden namelijk ook in grote getallen via het internet aangeschaft. En andersom gaat hetzelfde op.