Koop niet zomaar een vlaggenmast

Ga niet naar de bouwmarkt

Wil je een vlaggenmast kopen? Ga dan niet naar de bouwmarkt. Een vlaggenmast kopen is iets wat steeds meer mensen doen. Dat heeft zo zijn redenen, want een vlag voegt absoluut een stuk waarde toe aan je huis. Een vlag hees je in het verleden alleen als er een verjaardag was bij het Koninklijk huis maar tegenwoordig hebben steeds meer mensen een vlag bij hun huis die een speciale betekenis heeft. Een speciale vlag hang je niet zomaar in een vlaggenmast; we zullen uitleggen waarom niet.

Een stuk kachelhout

Ga je naar de bouwmarkt toe, dan is je keuze voor een vlaggenmast behoorlijk beperkt. Niet alleen is er doorgaans slechts één lengte verkrijgbaar; er is ook weinig materiaalkeuze. De vlaggenmast die je in een bouwmarkt koopt is meestal van hout gemaakt. Doordat je niet kan zien wat er onder de laklaag zit krijg je vaak te maken met een stuk kachelhout. Niet echt uitnodigend om voor je huis neer te zetten. Door de matige kwaliteit van het materiaal zal de vlaggenmast een korte levensduur hebben. Bovendien kan een dergelijke vlaggenmast doorgaans enkel in de grond worden geplaatst zonder dat er verder mogelijkheden bij zitten.

Jij wil keuze

Bij een vlaggenmast heb je graag de keuze uit meerdere uitvoeringen en materialen. Koop je de vlaggenmast bij een specialist, dan krijg je behoorlijk wat hulp bij je keuze. Je hebt de keuze uit meerdere materialen zoals hout, aluminium en rvs. Daarnaast heb je de keuze uit een vaste mast maar ook uit een mast die je kan kantelen waardoor deze plat tegen de grond kan worden gelegd. Een vlaggenmast die je kan aanpassen naar jouw wensen hoeft niet meer te kosten dan een confectie stuk kachelhout. Een mast op maat is echter een aanwinst voor je bedrijf.