Op maat gemaakte jaloezieën

Meer informatie over houten jaloezieën vind je online
Houten jaloezieën zijn heel mooi en sfeervol en geven een aparte draai aan je interieur. Houd je van stijl en smaak dan zijn houten jaloezieën een prima keuze. Ze zijn ondderhoudsvriendelijk, je kunt ze met een vochtige doek afnemen om ze schoon te maken en ze gaan jarenlang mee. De kwaliteit van houten jaloezieën is afhankelijk van het soort hout dat wordt gebruikt. Je kunt kiezen uit verschillende soorten hout en diverse kleuren.

Houten jaloezieën op maat laten maken
Je kunt houten jaloezieën op maat laten maken bij een bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Je vindt meer informatie over houten jaloezieën bij verschillende online bedrijven. Let wel op dat je de juiste maat neemt want de leverancier zal hier van uit gaan wanneer de jaloezieën worden gemaakt. Als je niet goed hebt gemeten en ze passen niet dan draai je zelf voor de kosten op om ze te laten aanpassen of nieuwe te laten maken. Meet dus secuur voordat je gaat bestellen. Sommige bedrijven sturen een medewerker om de juiste maten op te nemen maar soms moet je het zelf doen.
Houten jaloezieën zijn mooi en stijlvol
Houten jaloezieën zijn mooi en stijlvol en passen in ieder interieur. Ze zijn minder geschikt voor de badkamer omdat het daar regelmatig vochtig is. Voor een badkamer kun je daarom beter kiezen voor kunststof jaloezieën. Maar vaak kun je bij een gespecialiseerd bedrijf beide soorten kopen zodat je al je jaloezieën in dezelfde stijl kunt houden.