Quickstep Laminaat daar ga je voor!

 

Goed laminaat voor de woning nodig? Dan is Quickstep laminaat een voortreffelijke keuze. Je kunt dit laminaat namelijk gemakkelijk zelf leggen. Quick-Step is het eerste bedrijf dat in 1990 met laminaatvloeren op de markt kwam. Tot op heden is laminaat nog steeds erg populair en daar kun jij ook gebruik van maken!

 

Meer over het Quickstep laminaat

Het voordeel van de Quick-Step vloeren is dat deze voorzien zijn van Scratch Guard. Dit is een ultra sterke toplaag, die zorgt dat het laminaat tot tien keer beter bestand is tegen microkrassen, vocht en chemicaliën. Daarnaast zijn alle vloeren ook voorzien van een antistatische laag. Dit zorgt er voor dat ze minder stof aantrekken dan andere laminaat vloeren. Mensen die een allergie hebben kunnen dus met een gerust hart voor het Quickstep laminaat kiezen. Deze vloer kan ook heel goed samen met vloerverwarming.

 

Voorkeur Quickstep laminaat

Spreekt het Quickstep laminaat je ook aan? Dan hoef je niet meer te twijfelen en kun je de knoop nog vandaag doorhakken. Het is eenvoudig zelf te leggen, uiteraard kun je het ook uitbesteden. Maar wat is er nou gemakkelijker dan zelf je laminaat kiezen en zelf leggen? Het is een ideale vloerbedekking. Bedenk waar je het Quickstep laminaat eventueel wilt leggen, alleen beneden of ook op de slaapkamers? Eenvoudig schoon te houden en het trekt veel minder stof aan, ook ideaal voor de slaapkamers dus. Zorg dat je nu gaat ontdekken wat de voordelen zijn voor jouw woning als je deze keuze gaat maken!