Top 3 bestverkochte schuurmachines

Een goede keuze maken is niet altijd even makkelijk. Gelukkig houden de meeste schuurmachine aanbieders statistieken bij. Hierdoor kunnen zij precies vastleggen wat klanten kopen, wanneer ze het kopen en of ze het retourneren. Allemaal handige informatie die toch wel iets zegt over hoe goed een schuurmachine nou precies is. Als een schuurmachine vaak wordt geretourneerd betekent het dat kopers het niet eens zijn met de prijs- kwaliteitsverhouding. Natuurlijk wil jezelf ook voorkomen dat de schuurmachine straks niet aan je wensen zal voldoen. Daarom hieronder een top 3 met bestverkochte schuurmachines. Laten we beginnen met een schuurmachine van het merk Ferm.

Ferm PSM1024

Het merk Ferm is niet erg bekend als het gaat om goede schuurmachines. Daarentegen leveren ze wel veel schuurmachines aan de budget- en particulierenmarkt. De Ferm PSM 1024 is hier een goed voorbeeld van. Een perfecte schuurmachine als het gaat om kleine klussen. De machine kan met 180 Watt aan vermogen genoeg verzetten om de in de behoeften van de meeste klussers te kunnen voorzien. Verwacht echter niet van deze vlakschuurmachine een professionele houding. Maar dat is ook wel logisch, omdat deze schuurmachine al voor 30 euro verkrijgbaar is.

Bosch PSM 160 A

Bosch staat bekend om haar machines van hoogwaardige kwaliteit. Met name als het gaat om delta schuurmachines, want de Bosch PSM 160 A heeft genoeg power om zijn mannetje te staan. Ideaal voor zowel de eenvoudige als professionele schuurklussen. Ook worden er met deze schuurmachine maar liefs 25 stuks schuurpapier meegeleverd. Dat is nog niet alles, want het schuurpapier is makkelijk te verwisselen met de klittenbandbevestiging. Wel staat er een bedrag van 80 euro tegenover, maar dan heb je ook wat.

Metabo FMS 200 Intec

Een delta schuurmachine met kracht en kwaliteit. Het ideale gereedschap voor schilders en andere zzp bedrijven die een schuurmachine nodig hebben. Deze Metabo FMS 200 is van een goede kwaliteit en heeft een elektromotor van 200 Watt, waardoor geschikt voor de wat zwaardere schuurklussen.